Passend en verantwoord :

 

 

Een dynamische aanpak ; het hoger springen

 

PAB is door haar jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken in staat u doelgericht te adviseren en professioneel te ondersteunen. Met een nuchtere en resutaatgerichte aanpak begeleiden wij u naar de gewenste koersverandering.

 In onze dienstverlening trachten wij de "lat" steeds hoger te leggen. Wie de lat hoger legt....zal dan ook hoger moeten springen! Ons  dynamisch vakmanschap stelt u in staat zich op uw kerntaken te richten. Wij nemen u het "personeelswerk" uit handen.

 

 

 

Uw betrokkenheid en onze inbreng

 

In nauwe samenwerking met betrokkenen starten wij aan de hand van een "Quick-scan" de huidige situatie en vergelijken deze met de gewenste situatie. Wij adviseren u in alle mogelijke oplossingen, waarin u de keuze bepaalt. Binnen twee dagen ontvangt u van ons een voorlopig plan van aanpak, inclusief tijdspad. Zo houdt u de werkzaamheden overzichtelijk en beheersbaar.

 

 

 

Enige instrumenten of "tools"

 

Onze inzet kan zich richten op Werving & Selectie,Loopbaanontwikkeling, Competentiemanagement, Vorming & Opleiding, Beoordelings/Functioneringsgesprekken, Functiewaardering, Arbozaken, het opzetten en uitvoeren van flexibiliteits- en mobiliteits projecten.

 

Deze opsomming is niet volledig en kan ook in onderdelen worden gecombineerd.

 

 

Financieel verantwoord

 

Wellicht denkt u dat onze professionele aanpak leidt tot kostbare declaraties.Gelukkig kunnen wij u geruststellen. Door onze no-nonsense aanpak, zonder dure overhead kunnen wij de werkzaamheden verrichten voor een zeer scherp tarief. U profiteert van onze vlotte aanpak en investeert bovendien in een verbetering van uw organisatie, welke op termijn een besparing kan opleveren.

Voor het MKB heeft PAB de mogelijkheid op abonnementsbasis  tegen gerduceerd tarief diensten te verrichten als externe afdeling P&O.

 

 

Onze relaties

 

Enkele relaties waarvoor wij met succes opdrachten hebben vervuld zijn;

Ballast Nedam,

 Timing uitzendteam,

General Electric,

SDU,

Heineken Internationaal,

Versatel/Tele-2,

Nippon Express Cargo,

Compaq/HP,

Kappé Taxfree Cosmetics,

Universal Studios NL,

KLM,

Citibank,

Air Traffic Control NL,

Premier Industrial UK,

Ford Motors USA

en vele nederlandse MKB'ers.

 

Frederik Busman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangstelling? Mail vrijblijvend; busman@pabsite.com

of bel 06-54 75 75  78